Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara er lynhurtigt at bikse sammen og ikke mindst smager det godt!

Ingredienser ( 4 personer )

  • 400 gram frisk pasta
  • 200 gram bacon
  • 1 tsk. smør
  • 1 løg i tern
  • 1 dl piskefløde 38 %
  • 2 store æg
  • 40 g friskrevet parmesan
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

Steg bacon på en pande. Læg det på fedtsugende papir. Steg løget i smørret på panden til de er bløde og gennemsigtige. Tilsæt bacon og fløde. Gi’ det et kort opkog, tag panden af varmen og rør æggene i.

Bland den kogte pasta med saucen. Anret med parmesan og sort peber.

Pr. person  
KJ 2611
Kcal 624
Fedt (g) 33,9
Kulhydrat (g) 51,4
Protein (g) 26,8
Kostfibre (g) 0,47
Calcium (mg) 167

Andet inkluderer organiske syrer, alkohol og uspecificeret 

Kilde: VITAKOST (u.å.) HTTPS://WWW.VITAKOST.DK/DA/HJEM