Kold radisesuppe

Lækker, forårsfrisk kold radisesuppe

Ingredienser ( 4 personer )

  • 8 agurker (uden skræl og indmad)
  • 2 fed hvidløg
  • 12 små radiser
  • 1 dl mælk 0,5%
  • 1 dl græsk yoghurt 2%
  • 1/4 rødvinseddike
  • 1 dåse butter beans
  • Et skvæt tabasco
  • Urter og olivenolie til pynt
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienserne i en blender. Stil i køleskabet i 2 timer og pynt.

Pr. person  
KJ 621
Kcal 148
Fedt (g) 1,33
Kulhydrat (g) 20,5
Protein (g) 9,94
Kostfibre (g)  7,16
Calcium (mg) 181

Andet inkluderer organiske syrer, alkohol og uspecificeret 

Kilde: VITAKOST (u.å.) HTTPS://WWW.VITAKOST.DK/DA/HJEM