Laktosefri chai ice-blend

Til varme dage er ice-blend et hit som variation til iskaffen. Denne chai ice-blend er udviklet af Emma Martiny.

Ingredienser ( 2 glas )

  • 0,5 liter chai te
  • 0,5 liter laktosefri mælk 0,5%
  • 1 spsk ahornsirup
  • Stjerneanis og stødt kanel som pynt

Sådan gør du:

Bryg din chia te, og lad den køle af. Hæld teen i en isterningeform, og kom den i fryseren.

Blend chai-isterninger sammen med mælk og ahornsirup, til du får en cremet konsistens. Hæld chai iceblend på glas, og pynt gerne med lidt stjerneanis og stødt kanel.

 

Opskriften er udviklet af EMMA MARTINY, blogger, madskribent og kogebogsforfatter.

Pr. Person  
KJ 440
Kcal 105
Fedt (g) 1,25
Kulhydrat (g) 13,8
Protein (g) 9,5
Kostfibre (g) 0
Calcium (mg) 10,3

Andet inkluderer organiske syrer, alkohol og uspecificeret 

Kilde: VITAKOST (u.å.) HTTPS://WWW.VITAKOST.DK/DA/HJEM